Menu

Dealer in your area

Video

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

Farmtrac 7100 DT IIIB

 

Information

Farmtrac е европейски производител на селскостопански трактори. Нашата философия е да произвеждаме трактори, с опростен дизайн, надеждни и с ниски разходи за поддръжка и експлоатация.

Производството на трактори Farmtrac включва компоненти от световна класа, включително оригиналния двигател Perkins, Carraro / ZF трансмисия, Bosch, MITA и други. Това гарантира дълготрайност и надеждност на тракторите, дори и на труден терен и метеорологични условия. Всички наши трактори отговарят на строгите Stage IIIA европейските стандарти за емисиите и са носители на много награди за тяхното изпълнение.

За нас

Farmtrac Трактори Европа е част на Ескортс ООД - водещ световен производител на трактори. През 2000 Farmtrac започва производството в Полша и е най-големият вътрешен производител на селскостопански трактори. Трактори FARMTRAC се продават в 15 европейски страни. FARMTRAC трактори се произвеждат на базата на проста и надеждна конструкция, включващи най-добрите световни компоненти. Нашите доставчици включват ZF, Bosch, Perkins, Carraro, Мита и други известни марки.

Разполагаме със собствен отдел за разработване на продукти с водещи специалисти - често с повече от 30 години опит. Всички наши машини имат европейско одобрение и отговарят на всички европейски стандарти. Сегашната ни оферта включва 20 различни видове и разновидности на трактори.

Каним ви да разберете повече за нашите трактори.